dijous, 7 de juny del 2007

Videos del Viatge

"Bueno bueno", a veure que vos pareix el video que he fet. Ja sabeu que les càmeres són prou cutrilles, i amés a més com que l'has de comprimir per pujar-lo, encara es perd un poquet més la qualitat, però "menos da una piedra".
L'he dividit en dues parts per a que no "pese" massa i així siga més fàcil de veure'l.
Si quan piqueu per a reproduir va a bots, deixeu-lo que passe tot i després torneu a picar per a veure'l, d'aquesta manera ja s'ha descarregat i va millor.

Ja hem direu que vos pareix.Si voleu podeu posar comentaris (espere que no siguen molt durs"

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Mare de Déu, un curt a Cannes,jajaj que bo. Els últims dos gols del vídeo són regals a l'estil "Cañete",jajaj, els altres dos molt bé y al vídeo 2 igual,jaja.
Ja voldria el Vila-Real ja...
T'enxampem fumant i ara bebent?jajaja.
Grans vídeos.

Rafa Mollà ha dit...

Héctor,c'est la vie!.T'estic contestant desprès que el Barça ha deixat perdre la lliga. Els del Barça si que estan plorant a estes hores per ahí. Els del València ja vam plorar fa unes quantes setmanes.
I de l'altre punt, ja saps la vida no és només anar a classe, si no fos pels moments de marxa i tràngol, què seria de la vida, xungo.

Unknown ha dit...

Pos no vam patir ni res Cubi,altres madridistes y yo ahir veient el fútbol,mare de Déu. Que gran és l'esport rei, com poden canviar les coses en 1 minut, i més quan Espanya la 2000 va fer dos gols en aquest interval de temps.Però encara no està fet,si guanyem la lliga anirem a la font de Castàlia,jajaj.
Cañizares a la seva i 3 expulsats,qiun partit també.Per cert,he ficat el 4rt article, ja em diràs alguna cosa.