dijous, 7 de juny del 2007

L'Infantil del C.D.TONIN a Platja d'Aro

Tal i com vaig comentar en l'anterior post, la setmana passada, del 1 al 3 de juny vam estar per terres catalanes per a participar amb l'Infantil en el campionat Costa Brava Summer Cup que es va disputar a Platja d'Aro i en el que van participar els equips:U.E. LA BORDETA (Lleida), LEVANTE LAS PLANAS (Barcelona), EF CALONGE (Girona) i nosaltres C.D. TONIN (Castelló).
Ens ho vam passar de categoria, els xavals van xalar de valent tant durant el viatge en autobus com en els hotels i en el camp de futbol.
De resultats no parlarem massa; es tracta d'un premi a tot l'any de treball, d'entrenaments i de partits, i per tant es tractava de passar-ho bé i que tots els xiquets jugaren. Aixina ho vam fer i encara que jo considere que haguerem pogut guanyar el campionat, no va ser així. Però no passa res, tan sols el cabreig momentani una vegada s'acabava el partit. Tot s'ha de dir, i la veritat siga dita és que som els pares qui s'ho prenem massa fort i ens tarda més en passar-nos.
Estàvem hostatjats en dos hotels, en el Hotel S'agoita teníem les habitacions i el desdejuni, i en el Hotel La Terrassa dinàvem i sopàvem. Respecte a l'hotel de l'any passat aquests han sigut millor en l'apartat de l'alimentació, però els xiquets han tirat en falta les sales d'oci (bolera, pub) que tenia aquell.
Jugavem tots els partits al poble del costat, Calonge, que presentava unes bones instal·lacions esportives. La distància no era llarga, i en aquest sentit, en un tres i no res estavem allí.


En posteriors post penjaré els videos,les fotos que vam fer durant el viatge, i alguna coseta més.